Close search

Ego

Club & Restaurant
Ego
Ego Club & Restaurant – интериорен и кулинарен оазис в центъра на София

Първите три неща, които ще забележите с прекрачването на прага на Ego Club & Restaurant, са стилен интериор, ненатрапчива музика и уютна атмосфера. 

Обстановката е комфортна и изчистена. Това я прави изключително подходяща както за бизнес срещи, така и за частни партита и отбелязване на лични празници. 

Локацията е още един плюс - Ego Club & Restaurant се намира в самия център на София, като в същото време лятната градина ви отдалечава от шумотевицата на големия град и ви пренася в един далечен кулинарен оазис. 

Ако цялостната картина наистина се разбира от детайлите, то тук ще останете удивени от изпипването и на най-малката подробност, която гарантира вашия безупречен престой. 

От декорациите по масите, през любезното и професионално отношение на персонала, до тънкостите на гурме кухнята, всичко е прецизно намислено и поднесено с много внимание. 


Винената листа, специалитетите и десертите са еликсир и за най-претенциозния кулинарен познавач! 

Ако искате специална вечер с близките си, бизнес среща на чаша хубаво вино и прясна паста, ако търсите подходящо място в центъра на София за частно парти, то това е вашето място. Най-вътрешното от трите помещения се състои от само една маса, идеална за дискретна вечеря и важни разговори. 

Поглезете сетивата си още сега на адрес: гр. София, бул. Цар Освободител 12 или направете вашата резервация на телефон: +359 878 4444 74 /+359 2 980 89 89.

Кухня

Интернационална

Специалитет

Тартар от риба тон

Контакт

Работно време - 11:30-23:00

Адрес - гр. София, бул. Цар Освободител 12

Телефон - +359 878 4444 74

Карта

Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK