Close search

Бисквитена торта "сърце"

Добавено от nevin.ibrqmova
Видяна: 6969 Бисквитена торта "сърце"

Продукти

Продукти:
1 пакет обикновенни бисквити
1 пакет ванилов крем с варена на Dr. Otker
500 мл. прясно мляко за крема
100 мл за потапяне на бисквитите
5 суп. лъж захар
За украсата:
шоколад
За топчетата:
останалите бисквити ги разбъркване с 3 суп лъж. пудра захар, добавяте 1 суп. лъж. какао, орехи около 200 гр.ситно нарязани, 2 -3 суп. лъж прясно мляко за да се полужи кашичка. С ръце правите топки, които овалвате в кокосови стърготини.

Начин на приготвяне

крема се приготвя според описанието на пакетчето. В 500 мл. прясно мляко се слага захарта, добавя се нишестето. след приготвяне крема се остава малко да поизтине. През това време се редят бисквитите като се потапят в малко прясно мляко, редува се бисквити, крем, бисквити докато се изчерпят продуктите. Тортата престоява 1 нощ и на другия ден се обръща, украсява се с шоколада и като се втвърди се нареждат топчетата.
Страхотна идея за изненада на любим човек!!!
Да ви е сладко.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK