Close search

Хамсия на тиган

Добавено от Samurai
Видяна: 7102 Хамсия на тиган

Продукти

1 кг. Риба Хамсия
1-2 с.л. Олио
250 г Царевично брашно

Начин на приготвяне

Изчиствате хамсията, овалвате я в царевично брашно, загрявате тигана и го намазвате с олио. Подреждате хамсията като слънце и слагате капак отгоре, да се запече докато стане златиста.
 
Консумирана с домашен селски хляб е страхотна.

Препоръчвам я и с пресен лук, много лимон и охладено бяло вино или бира.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK