Close search

Крем с блат от торта

Добавено от Radka Petrova
Видяна: 5717 Крем с блат от торта

Продукти

За блата:
3 яйца 
½ ч.ч. захар 
½ ч.ч. брашно 

За кремовете: 
1 п. Крем ванилия без варене на Д-р Йоткер 
1 п. Крем шоколад без варене на Д-р Йоткер 
800 грама прясно мляко 

За сиропиране:
2 ч.ч. прясно мляко 
3 с.л. захар

Начин на приготвяне

Разбиваме продуктите за блата и печем в предварително загрята фурна в средно голяма тава, за да стане тънък блат. Разбиваме кремовете както е указано на опаковката и поставяме в купички. С чаша разрязваме блата на кръгчета. На дъното на всяка чаша поставяме от шоколадовия крем, после поставяме първото кръгче от блата и сиропираме с мляко и захар. Поставяме ванилов крем и с лъжица избутваме крема да покрие блата и така се образуват вълнички, а блата да не се вижда. Поставяме и второто кръгче от блата, сиропираме и поставяме шоколадов крем, и с лъжица избутваме крема да покрие блата, а по средата поставяме малко ванилов крем. Поставяме чашите в хладилник и след три часа може да се сервира.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK