Close search

Ордьовър с яйца и два вида пушена риба

Добавено от mariana.gizdarska
Видяна: 4856 Ордьовър с яйца и два вида пушена риба

Продукти

8 твърдо сварени яйца
2 вида пушена риба(едната да е сьомга,другата бяла по избор)
2 стърка зелен лук
2 с.л.майонеза
1 с.л.бяла горчица
30 мл.масло
1 с.л.готварска сметана
магданоз,
4ерен пипер на вкус
сол на вкус

Начин на приготвяне

1.Сварените яйца се разрязват на половинки,издълбават се жълтъците и се подреждат в съда за сервиране.
2.Жълтъците се натрошават на дребно с вилица и се овкусяват с 1с.л.майонеза , 1с.л. бяла горчица,черен пипер и сол на вкус.
3.Пушената бяла риба се накъсва на малки парченца и се задушава в маслото за 2-3 минути.Прибавя се готварската сметана,1с.л.майонеза,нарязания на колелца зелен лук,4ерен пипер и сол на вкус.
4.С така приготвената рибена смес се пълнят половинките яйца.
5.Пушената сьомга се нарязва на тънки лентички и всяка лента се завива на розичка-поставя се отгоре на всяка яйчева половинка.
Добавя се и магданоз за декорация.
6.Жълтъчната смес се оформя на цвете и се поставя в средата на ордьовъра.

Това е един мн.лесен,вкусен и ефектен ордьовър,който ще впечатли Вашите гости!

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK