Close search

Пандишпанов кекс

Добавено от siana.georgieva
Видяна: 9243 Пандишпанов кекс

Продукти

4 яйца, 1ч.ч.захар, 1ч.ч.брашно, 2 суп.л.какао, 1ч.ч.смлени орехи

Начин на приготвяне

Пандишпанов кекс
4 яйца и 4 жълтъка се разбиват заедно с 1 ч.ч. захар. Към тях се прибавя 1 ч.ч. брашно. След това 4 белтъка заедно с 4 суп.л. захар се разбиват на сняг. Към тях прибавяме 4 суп.л. брашно. Смесваме 2 суп.л. какао с 1 ч.ч. смлени орехи. Във формата, където ще печем изсипваме половината от жълтата смес, върху нея половината от орехите. След това -сместа с белтъците и втората половина от орехите. Най-отгоре се изсипва втората част от жълтата смес. Пече се в предварително загрята фурна до готовност.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK