Close search

Пикантен дип с орехи

Добавено от magecreations
Видяна: 4836 Пикантен дип с орехи

Продукти

100 гр. орехи
100 гр. шпеков салам
5 бр. печени зелени чушки
(може и пикантни чушки рибки) 
1-2 скилидки чесън
майонеза
сол и черен пипер
керевиз 

Начин на приготвяне

В загрят сух тиган запечете орехите. Натрошете ги още докато са топли. Накълцайте на ситни кубчета шпековия салам и чушките. Ако имате налични леко пикантни печени чушки (рибки) използвайте тях. Така дипа ще стане по-пикантен. В купа смесете нарязаните продукти. Нарежете на ситно керевиза и го прибавете. Към цялата смес сложете майонезата, щипка сол, черен пипер и смачкания чесън. Разбъркайте добре. Този вид дип може, да се използва както за разядка, така и като допълнение към някоя салата или за гарнитура.

Добър апетит!

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK