Close search

Пилешки бутчета с кашкавал

Добавено от SilviyaRakshieva
Видяна: 4986 Пилешки бутчета с кашкавал

Продукти

4 пилeшки бутчета
1 чаша бяло вино
150г кашкавал
1/2 пакетче краве масло
1/2 кофичка сметана
2 жълтъка
2 лъжици препечено брашно
сол

Начин на приготвяне

Сложете бутчетата в тавичка залейте с виното и маслото и покрийте с фолио.Печете в умерена фурна.След около 40 минути извадете изпечените бутчета и в соса от печенето прибавете брашното, кашкавала,но не всичкия и сметаната в която сте разбили жълтъците.Разбъркайте добре и залейте бутчетата.Поръсете с настърган кашкавал и запечете още 10 мин.Поднесете с гарнитура по избор.




0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK