Close search

Салам манджа

Добавено от plamena_panauotova
Видяна: 3904 Салам манджа

Продукти

1 глава лук
доматен сок
1 - 2 наденици
2 супени лъжици брашно
1 чаена лъжица червен пипер
1 литър вода
олио
сол
черен пипер
бахар

Начин на приготвяне

В заряло олио се слага лукът след това се прибавят 2 с.л. брашно, 1 ч.л. червен пипер, доматения сок и вода. След като заври водата се прибавя наденицата нарязана на кръгчета. Оставя се на котлона за 15 - 20 минути да поври и след това се прибавят сол, черен пипер и бахар.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK