Close search

Свински уши на тиган

Добавено от Radka Petrova
Видяна: 7401 Свински уши на тиган

Продукти

1 килограм уши 
1 глава лук, нарязан на ситно 
1 лимон, нарязан на ситно 
соев сос 
черен пипер 
сол

Начин на приготвяне

Изчистените и измити свински уши се варят /да се внимава да не се разварят/. След като изтинат се режат на кубчета и се пекат в тефлонов тиган. В салатиера се поставя нарязаният лук, нарязаният лимон и ушите. Поръсват се със сол, черен пипер и соев сос.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK