Close search

Свински вратни пържоли с чесън и дръжки от магданоз

Добавено от djidjka
Видяна: 5035 Свински вратни пържоли с чесън и дръжки от магданоз

Продукти

За 2 порции:
2 броя вратни пържоли
1 връзка магданоз
4-5 скалидки чесън
2 супени лъжици горчица

Начин на приготвяне

От магданоза се отрязват дръжките и се нарязват на ситно. Същото се прави с чесъна, като е задължително да се нареже, а не да се мачка с преса.
Пържолите се начукват първоначално, след което се слагат дръжките от магданоз и чесъна и продължават да се начукват, докато продуктите не влезнат в самата пържола.
Същото се повтаря и от другата страна, след което пържолата се намазва с горчица и се пече на нагорещена скара или барбекю.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK