Close search

Свинско с ориз

Добавено от Master Chef
Видяна: 9645 Свинско с ориз

Продукти

За 4 порции:

1 кг свинска плешка
1 ч.ч. ориз
1 глава лук
дафинов лист
1 морков
черен пипер
сол
зехтин
магданоз

Начин на приготвяне

1. Измиваме и нарязваме свинското на парчета.
2. Задушаваме лука в зехтин и малко вода заедно със ситно нарязаните моркови, сол и черен пипер. Добавяме месото да се запържи леко.
3. В тавичка слагаме почистения ориз и изсипваме сместта. Слагаме дафиновия лист. Доливаме 3 ч.ч. вода и слагаме да се пече  на около 200 градуса. Печем до готовност. След като стане готово, поръсваме със ситно нарязан магданоз.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK