Close search

Сьомга на фурна

Добавено от Master Chef
Видяна: 22704 Сьомга на фурна

Продукти

За 4 порции: 700-800 гр. филе или котлети от сьомга, 1 лимон, 1 кафена чаша бяло вино, сол, черен пипер, зехтин, хартия за печене.

Начин на приготвяне

Осоляваме филетата, поръсваме с черен пипер. В тавичка нареждаме сьомгата върху хартията за печене. Поливаме със зехтина и виното, нареждаме лимоновите резени върху и около рибата. Печем на 180-200 градуса около 30 мин. За гарнитура сервираме с картофено пюре или зелена салата. Препоръчвам ястието да се консумира с бяло вино. Добър апетит!

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK