Телешки черен дроб с лук на фурна

Добавено от Master Chef
Видяна: 3358
Телешки черен дроб с лук на фурна

Продукти

За 4 порции:
600-700 гр. телешки черен дроб
2-3 глави лук
дафинов лист
сол
черен пипер
100 мл. червено вино
1-2 червени чушки

Начин на приготвяне

1. Измиваме и обелваме ципата на черния дроб.
2. Нарязваме го на парчета и овкусяваме с подправките, добавяме и виното и нарязания лук и червените чушки.
3. Печем в огнеупорна тенджерка с капак около 30-40 мин. и след това сваляме капака, да се запече още 10-15 мин.


0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Указания за ползване