Close search

торта за 60 парчета

Добавено от milev
Видяна: 3540 торта за 60 парчета

Продукти

30 яйца
0.900+1.000+0.200 кг захар
0.900 +0.200 кг брашно
2.000 кг цедено мляко
0.250 кг конфитюр
0.200 кг орехи
1.000 кг пудра захар
0.100 кг масло /маргарин/
сладкарска боя 

Начин на приготвяне

Продукти

Начин на приготвяне

ТЕХНОЛОГИЯ 
1.приготвяне на препарация
2.приготвяне на захарен сироп
3.избиване на сметаната и овкусяване
4.приготвяне на крокант
5.приготвяне на марципан
6. изработване на декоративни елементи
Платките се трампират след което се зафилват с крема поръсва се с конфитюр и крокант 
охлажда се за 12 часа.Тортата се облича с марципана,накрая се гарнира и  декорира

ПС. Професионален сладкар ще разбере 


 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK