Close search

Яхния с коприва, спанак и лапад

Добавено от milen
Видяна: 2827 Яхния с коприва, спанак и лапад

Продукти

1 пакет коприва
1 връзка спанак
1 връзка лапад
0,5 кг. картофи
1 глава лук
1 консерва домати на кубчета
2-3 скилидки чесън
черен пипер
червен пипер
сол

Начин на приготвяне

Попарваме копривата и я оставяме да изстине. Междувременно нарязваме на ситно спанака, лапада и лука и ги задушаваме леко. Добавяме целите скилидки чесън и нарязаните на едро картофи, копривата и оставяме цялата смес да се задуши за 2-3 минути. Изливаме консервата домати, както и същото количество вода, оставяме яхнията да покъкри за двадесетина минути и в края добавяме и подправките. По желание може да се сервира с лъжица кисело мляко или натрошено сирене.

Снимка: http://fat-of-the-land.blogspot.com/

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK