Close search

Да повишим имунитета си с природни средства

Да повишим имунитета си с природни средства Имунната система помага на организма да се противопостави на различни атаки, предприети от патогени Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Имунната система помага на организма да се противопостави на различни атаки, предприети от патогени, т.е. всеки човек има естествен имунитет.

Често обаче нашият имунитет отслабва. Било то от стрес, болести и/или инфекции. 

Природата ни дава отлични алтернативи, за да повишим отслабнал имунитет и да сме здрави. Колегите от zdravencatalog.com ни предлагат три начина да го направим.

  • Първи начин:

Вземете 0,5 литра нерафинирано слънчогледово масло и 500 грама чесън (смила се в блендер) и разбъркайте. 3 дни стои на тъмно и хладно място. След това се добавят 300 грама зърна ечемик, смлени на брашно и се поставя сместа в хладилника. 

Вземате 1 чаена лъжичка 3 пъти на ден половин час преди хранене в продължение на един месец. Прави се 1 път годишно при слаб имунитет.

  • Втори начин:

Смесете сока от 10 лимона, 1 килограм мед с 10 глави чесън, които са стрити на пюре. Оставяте всичко това 1 седмица в запечатан буркан. 

Употреба – по 4 чаени лъжици 1 пъти на ден. Лечението е 2 месеца без прекъсване.

  • Трети начин:

Смесете в в равни пропорции риган, мента и листа от бреза. 

От тази смес се взема 1 чаена лъжичка, която се изсипва в 2 чаши вряща вода, пие се като чай с мед. Сместа е известна като чай за столетници. Прави се лесно, не струва скъпо и засилва слаб имунитет.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност