Close search

Да си направим букет от лимониум и манжет

Да си направим букет от лимониум и манжет Летен букет от свежи цветя за празнично настроение и свежест Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Барбекю, градинско парти или романтична вечеря - летен букет от свежи цветя създава празнично настроение и не изисква много приготовления. С нашите инструкции ще направите красив аксесоар, който ще впечатли всички.

Първа стъпка

Ще са ви нужни обикновена метална закачалка, копринена панделка, златна нишка (0.3 мм.), ножици и любимите ви цветя. Ние избрахме божури, уханни рози, лимониум и манжет. Тези цветя изглеждат великолепно заедно, затова се опитайте всички останали елементи да се комбинират помежду си.

Втора стъпка

Образувайте кръг от закачалките, а за да скриете прегъванията и възлите използвайте цветна лента. Увийте я няколко пъти, така че никъде да не се виждат неравности.

Трета стъпка

Подрежете стъблата на цветята така, че да е възможно леко да се закрепят за закачалката с помощта на златната нишка. Ако са прекалено дълги, венецът ще изглежда тромав. Сложете цветята близо едно до друго и здраво увийте телта.

Четвърта стъпка

Вече всичко е готово! Остана единствето да решите кое е най-подходящото място за летния ви аксесоар - това може да е входната врата, градината, терасата и изобщо навсякъде, където ми се стори уместно.
Гостите ви ще бъдат възхитени от ръчно изработения венец! Може да подарите на всеки един от тях по един такъв сувенир или да устроите тематична вечер.

Адаптирано от: westwing.ru; Превод: Стефани Калчева

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност