Close search

Discover.Vino представя вината на Южна Франция

Discover.Vino представя вината на Южна Франция На 14 май DiVino ще представи огромното разнообразие на вината от емблематичните области Прованс, Долината на Рона и Лангедок Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Поредицата изложения и дегустации Discover.Vino, която популяризира вина от различни световни региони продължава с Южна Франция.

На 14 май DiVino ще представи огромното разнообразие на вината от емблематичните области Прованс, Долината на Рона и Лангедок, които се предлагат на българския пазар.

Посетителите ще имат възможност да дегустират повече от 100 вина на 11 вносители.

Билети може да се закупят онлайн от тук.

Най-динамично развиващите се винарски райони на Франция се намират именно в южната част на страната. Площта, която обхващат тези три области е изключително обширна и предлага невероятно разнообразие от тероари. Малко хора може би знаят, че Лангедок-Русийон е най-голямата винарска област в света. Вината от Прованс едва ли имат нужда от представяне, особено на фона на постоянно растящата популярност на розетата. От Долината на Рона идват най-добрите в света вина от сорта сира, а едни от легендарните имена по бреговете на тази живописна река са Шатоньоф дьо Пап, Ермитаж и Кот Роти.

Очаквайте на 25 юни Discover.Vino Северна Италия!

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност