Close search

Какъв подарък да изберем за Св. Валентин?

Какъв подарък да изберем за Св. Валентин? Какъв подарък да изберем за Св. Валентин? Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Избирането на подарък за всеки повод не е никак лесна задача. Ето няколко съвета, които биха били полезни когато избирате подарък за любимия човек: 

1. Проучете внимателно интересите на човека, за когото избирате подарък. Колкото по-добре го познавате, толкова по-добре ще знаете неговите интереси. Проучете внимателно степента на интерес в дадена област. Ако желаете да впечатлите някого, ще е необходимо с малко да надминете тази степен, а това не винаги е лесно. В този случай се насочете към някой друг интерес.

2. Определете бюджет за подаръка. Това ще улесни значително избора. Знайте, че не е необходимо подаръка да бъде скъп, дори това би могло да доведе до разочарования и за двете страни.

3. Посъветвайте се с някой общ приятел какво да изберете. Опитайте се да прецените избора от няколко гледни точки, но не забравяйте, че чрез подаръка, който подарявате отправяте своето послание.

4. Добавете нещо от себе си. Именно това е най-важната част от подаръка. Вещите са преходни, джаджите остаряват и след време попадат в мазето или още по-лошо - на боклука, но емоциите изживяни с нашите приятели остават вечно.

5. Подарете подаръка лично. Ако подаръкът е за дама, не забравяйте, че дори едно единствено цвете ще внесе много емоция. Споделете чувствата си към човека. Благодарете му за хубавите моменти, които преживявате заедно.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност