Close search

Най-полезната подправка

Най-полезната подправка Най-полезната подправка Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Има хора, които не понасят разнообразните и ароматни вкусове, които подправките придават на всяко едно ястие. 

Има и други, които не могат да си представят готвенето, ако в него не се включва голямо разнообразие от билки и подправки, правещи храната по-вкусна и здравословна. 

Списъкът с полезни съставки оглави канелата. Тя допринася за доброто здраве и предпазва от настинки и вируси. 

Също така канелата намалява лошия холестерол и контролира нивата на кръвната захар. 

Има доказателства, че подправката намалява индекса на телесна маса, предаде БГНЕС. 

Освен това, към полезните й качества можем да прибавим противовъзпалителните свойства и намаляването на риска от сърдечни заболявания.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност