Close search

Tefal - вдъхновение, улеснение и креативност

Tefal - вдъхновение, улеснение и креативност Марката Tefal е лидер на пазара за готварски съдове с незалепващо покритие Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Марката Tefal е лидер на пазара за готварски съдове с незалепващо покритие вече 60 години. Освен оригинални идеи, модерен и същевременно удобен дизайн, марката предлага лично и специално отношение към клиентите. 

Вкусните рецепти, идеи, съвети и приспособления са незаменим помощник във всяко едно домакинство. Tefal не само предлагат продукти, но и вдъхновение, улеснение и креативност.

В края на 2013-та Tefal провокира с интересен конкурс – "Най-забавна история в кухнята с Тефал". Първата награда беше вечеря от chef Ивайло Рангелов, а втората тиган "Тефал".
Потребителите трябваше да споделят най-любимата си история и рецепта на страницата на kulinaria.bg, заедно с авторска снимка и описание на ястието.

В дома на победителя Никола се проведе вечерята с майстор готвача, улеснен в приготовленията от тиганите "Тефал", с които всяко ястие става по-апетитно и професионално.

Неговата история задмина всички останали участници и благодарение на креативния си разказ, Никола зарадва свои близки с вкусна вечеря – доказателство за ненадминатите качества на тиганите "Тефал", които са признати в над 120 страни.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност