Close search

Тибетска билка за пречистване и подмладяване

Тибетска билка за пречистване и подмладяване Тибетска рецепта за здраве Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Рецептата е намерена е в тибетски манастир през 1971 г. Твърди се, че е написана през VI в. пр.е. върху глинена плочка. 

Ето от какво и как да си я приготвим:

100 г имортела или къри (Helichrysum italicum), шепа жълт кантарион, шепа брезови пъпки, шепа лайка. Съставките се смесват в съд и се покриват с капак. Вечерта се взема 1 с.л. от сместа и се залива с 0,5 литър гореща вода. Оставя се за 20 минути. След това се прецежда през парче плат (не марля). В една кафена чаша от настойката се разтваря 1 чаена лъжичка мед и се изпива.

Прави се преди сън, защото след това не трябва да се консумира нищо (храна, течности). На сутринта останалата течност се стопля на пара, в нея се разтваря 1 ч.л. мед и се изпива 15-20 минути преди закуска.

Процедурата се прави всеки ден, докато отварата свърши. След три години курсът на лечение се повтаря.

Очакван резултат: Организмът е прочистен от мастните отлагания, токсините, подобрява се обмяната на веществата, еластичността на кръвоносните съдове, действа превантивно срещу инфаркт, склероза, хипертония, склероза, помага при шум в ушите, световъртеж. Подобрява се общото състояние на организма, възстановява зрението, подмладява.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност