Close search

Агнешка супа с чушки и картофи

4.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Агнешка супа с чушки и картофи photo-credit Агнешка супа с картофи

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва и се залива с 2 литра студена вода. Вари се, докато омекне. 
  2. Прибавят се сол и черен пипер на вкус, настърганите на едро ренде корени от магданоз и картофи, ситно нарязаният лук. 
  3. Накрая се прибавят нарязаните чушки и домати. 
  4. Супата се досварява и се сервира поръсена със ситно нарязания магданоз.
Още от : супи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK