Close search

Агнешко по манастирски

5.0
от общо 126 глас
Време: 80 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Агнешко по манастирски photo-credit Апетитно агнешко по манастирски

Продукти

100 г съдържат:

  • 267 калории
  • 22 г мазнини
  • 17 г протеини

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме агнешкото месо на средно големи късчета, които поръсваме с черния пипер и сол на вкус. Всяко парче овалваме в брашното и леко запържваме в загрятото олио.
  2. Парчетата нареждаме в тенджера като им добавяме топла вода (колкото е необходимо, за да покрие месото) и варим на тих огън, докато месото напълно омекне.
  3. Отделно разбиваме жълтъка с лимоновия сок, смесваме го с 1-2 супени лъжици от соса и го сипваме в ястието, което разбъркваме с дървена лъжица докато сосът се сгъсти.
  4. Гарнираме със задушени зеленчуци. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK