Close search

Агнешко с магданоз

5.0
от общо 129 гласа
Време: 55 мин.
Ниво: средно
Порции: 6

Агнешко с магданоз photo-credit Агнешко с магданоз и пресен лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме агнешкото на порции, посоляваме го и го сваряваме. 
  2. Задушаваме нарязания лук и магданоз в мазнината. Добавяме червеният пипер и задушаваме още 5 минути. Добавяме доматите.
  3. Оставяме ястието да ври на тих огън 15-20 минути, след което добавяме месото, бульона и брашното. Къкри още 15 минути и преди да го свалим от огъня, го поръсваме с черен пипер.
  4. Ястието сервираме горещо.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK