Close search

Азиатска нудъл салата

5.0
от общо 126 глас
Време: 30
Ниво: лесно
Порции: 4

Азиатска нудъл салата photo-credit Екзотична азиатска нудъл салата

Начин на приготвяне

1. Сваряваме нудълите по описание. Задушаваме зеления боб и го нарязваме на тънки лентички.

2. Същото правим и със зелето. Нарязваме чушките също на по-къси ленти.  Слагаме всичко заедно в голяма купа и ги овкусяваме с олиото, Терияки марината, оцета, кориандъра и другите подправки.

3. Внимаваме с лютата чушки – слагаме я на вкус. Вместо нея може да прибавим малко лют червен пипер.

4. Оставяме салатата да престои около 10 минути, за да се овкуси добре и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK