Close search

Бадемови сладки

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 12

Бадемови сладки photo-credit Бадемови сладки с лимон и пудра захар

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме маслото, захарта и жълтъка. 
  2. Прибавяме брашното, смлените бадеми и настърганата лимонова кора. 
  3. Замесваме тесто. 
  4. Разточваме го на кора с дебелина 5 мм. и изрязваме с чаша, кръгли формички. Поръсваме сладките с малко филирани бадеми.
  5. Печем сладките в тава, постлана с хартия за печене в предварително загрята фурна на 160 градуса, за около 10 - 15 минути.
  6. Сервираме след като изстинат.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK