Close search

Баница със салам

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 8

Баница със салам photo-credit Сочна баница със салам и сирене

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме салама. Намачкваме сиренето с вилица. 
  2. В купа поставяме 4 от яйцата, салама и сиренето. Разбъркваме. 
  3. Намазваме тавата за печене с  олиото и слагаме на кръст две от корите. Поръсваме ги с част от плънката и слагаме две кори. Така редуваме до свършване на продуктите, като завършваме с кори.
  4. Разбиваме останалото 1 яйце и с него заливаме баницата.
  5. Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса, до готовност (около 45 минути).

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK