Close search

Борш здравословноApple

5.0
от общо 127 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Борш photo-credit Борш с кимион и сметана

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме зелето и едната глава цвекло на тънки ленти. 
  2. Размиваме хубаво доматената паста в бульона. Слагаме нарязаните зеленчуци   да се сварят в бульона, заедно с втората глава червено цвекло - почистена, но цяла.  
  3. Добавяме черния пипер и кимиона. След като се сварят зеленчуците, изваждаме цялата глава цвекло, настъргваме я на ренде и отново я връщаме в супата. Добавяме сол на вкус.
  4. Сервираме ястието с лъжица оцет и лъжица кисела сметана.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK