Close search

Бутер тарт с аспержи и кашкавал

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Бутер тарт с аспержи и кашкавал photo-credit Бутер тарт с аспержи и кашкавал

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разстиламе тестото в намаслена тава. 
  2. Отгоре поставяме настъргания кашкавал. 
  3. След това почистваме, нарязваме и добавяме аспержите. 
  4. Добавяме маслото на късчета и поставяме в предварително загрята на 180 градуса фурна. 
  5. Печем около 30 минути. След като извадим от фурната поръсваме с настъргания пармезан. 
  6. Разрязваме и сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK