Close search

Бяла риба пане

5.0
от общо 129 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Бяла риба пане photo-credit Хрупкава бяла риба пане

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и подсушаваме рибата.
  2. Заливаме обилно с лимонов сок и посоляваме.
  3. Разбиваме жълтъците и белтъците с малко сол поотделно
  4. Смесваме галетата с лимоновата кора и чесъна.
  5. Потапяме рибата в яйцата, след това в брашното, отново в яйцата и накрая в галетата.
  6. Пържим в силно сгорещена мазнина, за около 4 минути от всяка страна.
  7. Изваждаме върху хартия да се отдели излишната мазнина.
  8. Сервираме с гарнитура по избор.

Съвет:

Галетата може да заменим с царевично брашно.

Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK