Close search

Чабата със скариди и пармезан

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Чабата със скариди и пармезан photo-credit Чабата със скариди и пармезан

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Срязваме чабатата на две парчета и през средата.
  2. Всяка половинка на парчетата намазваме с маслото, слагаме от нарязания домат, скаридите, настърганият кашкавал, майонезата, пармезана и зелената салата .
  3. С другата част "затваряме" сандвичите.
  4. Сервираме със салата по избор.
Още от :

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK