Close search

Чушки бюрек

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: професионално
Порции: 4

Чушки бюрек photo-credit Чушки бюрек

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Изпичаме и обелваме чушките.
  2. В голяма купа разбъркваме добре сиренето заедно с яйцата и магданоза.
  3. Напълваме чушките със сместа и леко ги сплескваме.
  4. Овалваме ги в брашно, след което ги потапяме в разбитите яйца. Накрая ги овалваме в галета.
  5. В голям и дълбок тиган сгорещяваме олиото (около 1 см).
  6. Непосредствено преди пърженето може да потопим чушките още веднъж в яйцата.
  7. Пържим чушките от двете страни до златисто, като ги обръщаме периодично 2-3 пъти.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK