Close search

Домашен кекс

4.6
от общо 135 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 12

Домашен кекс photo-credit Истинският вкус на домашен кекс с яйца

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Отделяме жълтъците от белтъците и разбиваме - белтъците на сняг, а към жълтъците изсипваме захарта и разбиваме с ванилията, добавяме олиото и киселото мляко, към което сме добавили содата.
  2. Добавяме белтъците и брашното, смесено с бакпулвера. Разбиваме добре.
  3. Изсипваме сместа в кексова форма и печем на 220 градуса, проверяваме с клечка за готовност (около 35-40 минути).

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK