Close search

Домашни бонбони "Рафаело"

4.3
от общо 131 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: средно
Порции: 1

Домашни бонбони "Рафаело" photo-credit Домашни бонбони "Рафаело"

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В дълбок съд с незалепващо покритие изсипваме кондензираното мляко, към него добавяме маслото, захарта и ванилията. Поставяме го на котлона.
  2. След като сместа заври към нея добавяме кокосовите стърготини. Бъркаме непрекъснато (за да не загори) на слаб огън, докато сместа се сгъсти и заприлича на кокосово тесто.
  3. След като кокосовата смес се сгъсти я снемаме от котлона и оставяме да изстине.
  4. От изстиналата смес, с ръце оформяме кръгли бонбони, като в центъра на всяко едно топче слагаме по един бадем. След това ги овалваме в кокосови стърготини.

* Бонбоните съхраняваме в хладилник.

Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK