Close search

Друсан кебап

5.0
от общо 129 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Друсан кебап photo-credit Сочен друсан кебап

Продукти

100 г съдържат:

  • 290 калории
  • 20 г мазнини
  • 11 г протеини
  • 3 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото на хапки и го изпържваме в мазнината. Посоляваме го и го изваждаме от тигана. Държим го на топло. 
  2. Нарязваме лука, посоляваме го и го претриваме с ръце. Слагаме лука в съд с капак, поръсваме го с червения пипер, с черния пипер и ситно стритата чубрица. Прибавяме и месото.
  3. Поставяме капака върху съда и енергично разклащаме, докато лукът омекне от топлината на месото. 
  4. Поднасяме веднага.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK