Close search

Еленско филе

5.0
от общо 126 глас
Време: 24 ч. и 30 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1

Еленско филе photo-credit Еленско филе

Продукти

Начин на приготвяне

  1. "Накисваме" еленското филе за 24 часа в качествена водка.
  2. След това го изпичаме на барбекю (без никакви подправки), нарязваме го на няколко стекчета.
  3. Приготвяме гъбения сос като пържим леко гъбите в тиган, задушаваме ги с малко вода и сгъстяваме с брашно.
  4. След това го поставяме филето за 2-3 минути в предварително направения гъбен сос.
  5. Подреждаме в подходяща чиния месото, заедно с пюрето и поливаме със соса. 
  6. По желание, преди сервиране украсяваме с чери домати и изпържена лимонена трева.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK