Close search

Филе от риба тон с нудли от елда

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Филе от риба тон с нудли от елда photo-credit Вкусен стек от риба тон с нудъли

Начин на приготвяне

1. Готвим рибата на умерена температура около 6 мин, по 3 от страна.

2. Овкусяваме със сол и пипер.

3. Сваряваме нудлите според указанията.

4. Сотираме в тиган с малко мазнина много финно нарязаните зеленчуци и добавяме нудлите.

5. Овкусяваме със сол и сервираме топло.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK