Close search

Фузили с пушена сьомга

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 5

Фузили с пушена сьомга photo-credit Отличното съчетание на фузили с пушена сьомга изостря вкусовите възприятия и възбужда апетита

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Слагаме фузилите да се варят във вряща посолена вода.
  2. Настъргваме кашкавала на едро ренде.
  3. Нарязваме сьомгата на ситно. Запържваме я в 2-3 с.л. олио за около 2 минути - колкото да промени цвета си. 
  4. Изсипваме вътре цялата сметана, разбъркваме леко да се разтопи, слагаме копъра и малко сол. Соса е готов. 
  5. В дълбока купа изсипваме сварената и отцедена паста. 
  6. Изсипваме вътре соса и настъргания кашкавал. Разбъркваме добре.
  7. Сервираме веднага. 
Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK