Close search

Гъбена супа с ориз здравословноApple

3.3
от общо 129 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Гъбена супа с ориз photo-credit Вкусна супа с гъби, ориз и моркови

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и почистваме добре гъбите. Нарязваме ги на ивички и ги задушаваме в маслото за около 5-10 минути, добавяме сол и пипер на вкус.
  2. Почистваме и нарязваме лука и моркова, прибавяме ги към гъбите и отново задушаваме. Добавяме малко хладка вода и когато тя заври, слагаме ориза. 5 минути преди готовност прибавяме и фидето с чубрицата.
  3. Супата сервираме гореща.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK