Close search

Грис каша

5.0
от общо 129 гласа
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Грис каша photo-credit Грис каша с плодове

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Слагаме гриса да се вари във водата при непрекъснато бъркане. 
  2. Сваряваме и ябълката/крушата, докато омекне, и пасираме или намачкаваме банана/пъпеша.
  3. Прибавяме плодовия мус към сварения грис, добавяме маслото и разбъркваме добре.

2 Коментара

  1. Small
    Анонимен

    Супер много е вкусно

  2. Small
    Анонимен

    Супер много е вкусно

Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK