Close search

Гювеч от пресни зеленчуци

5.0
от общо 126 глас
Време: 75
Ниво: лесно
Порции: 6

Гювеч от пресни зеленчуци photo-credit Вкусен постен гювеч

Начин на приготвяне

1. Нарязваме чушките, тиквичките и зеления фасул. Обелваме и нарязваме картофите и лука на кубчета.

2. Измиваме и нарязваме бамята на парчета по 2-3 см. Нарязваме обелените домати на кубчета.

3. Посоляваме всички зеленчуци и ги разбъркваме. Поставяме зеленчуците в глинен гювеч с капак. Заливаме с олиото и затваряме капака.

4. Печем на умерена фурна, докато водата се изпари.  След като извадим от фурната, поръсваме със ситно нарязан магданоз и копър.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK