Close search

Кафе с леблебия

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Кафе с леблебия photo-credit Ароматно кафе с леблебия

Продукти

Начин на приготвяне

  1. На слаб огън в джезве или друг подходящ съд, затопляме 60 мл вода. 
  2. Когато водата достигне температура около 60 градуса, в джезвето сипваме смляното кафе и леблебията, разбъркваме ги добре, докато поемат водата. 
  3. Оставяме да къкрят на огъня поне 15 минути. 
  4. Сервираме горещо с десерт по избор.
Още от : напитки

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK