Close search

Канелени палачинки

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Канелени палачинки photo-credit Канелени палачинки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме яйцата във висока купа, постепенно прибавяйки прясното мляко и брашното, докато получим гъста каша. Прибавяме канелата и ванилията.
  2. В нагрят, намазан с масло тиган сипваме от кашата - по около 1 черпак и изпържваме от двете страни до зачервяване на палачинките.
  3. Преди поднасянето може да намажем палачинките с мед, конфитюр, да ги навием на рула или да ги прегънем на триъгълници. Допълнително може да гарнираме със сметана или сладолед.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK