Капучино с канела
Продукти
- 1 ч.ч. кафе еспресо
- 1 ч.ч. прясно мляко
- 1 ч.л. захар
- 5 г канела , + 5 г за поръсване
Начин на приготвяне
- Изсипваме горещото еспресо в по-широка чаша, така, че да заеме само една четвърт от нея.
- Ако искаме да е по-сладко, добавяме една лъжичка захар. Затопляме половината от прясното мляко и го изсипваме в кафето, добавяме канелата и разбъркваме добре.
- Останалата част от млякото подгряваме в машината за еспресо, докато се образува пяна.
- Изсипваме пяната върху кафето и поръсваме отгоре с канелата.
Мъфини с фъстъчен крем
В дълбока купа смесваме сухите съставки - брашното, бакпулвера, солта, захарта и ванилията. В друга д...
Бисквити с овесени ядки и бял шоколад
Разбъркваме старателно сухите съставки. Отделно раз...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook