Close search

Капучино с канела

5.0
от общо 126 глас
Време: 10 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Капучино с канела photo-credit Ароматно капучино с канела

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Изсипваме горещото еспресо в по-широка чаша, така, че да заеме само една четвърт от нея.
  2. Ако искаме да е по-сладко, добавяме една лъжичка захар. Затопляме половината от прясното мляко и го изсипваме в кафето, добавяме канелата и разбъркваме добре.
  3. Останалата част от млякото подгряваме в машината за еспресо, докато се образува пяна.
  4. Изсипваме пяната върху кафето и поръсваме отгоре с канелата. 
Още от : напитки

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK