Close search

Картофени кюфтета с копър

3.9
от общо 133 гласа
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Картофени кюфтета с копър photo-credit Панирани картофени кюфтета с копър и лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме небелените картофи в посолена вода за 30-40 минути. Намачкваме ги с преса, прибавяме солта и кравето масло.
  2. Нарязваме лука на ситно и го запържваме до златисто в сгорещената мазнина.
  3. При картофите добавяме лимоновия сок, лука и яйцата.
  4. След това слагаме нарязания на ситно копър и малко сол на вкус.
  5. Всичко омесваме добре и от сместа оформяме кюфтета.
  6. Всяко кюфте панираме първо в брашното, след това в яйчената смес (получена от млякото, разбито с яйцата) и накрая - в галетата. Пържим в загрятото олио.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK