Close search

Картофено-карфиолена каша

4.7
от общо 128 гласа
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Картофено-карфиолена каша photo-credit Картофено-карфиолена каша с картофи и пуешко месо

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме, почистватм и нарязваме зеленчуците на кубчета. Сваряваме картофите добре (в зависимост от големината на кубчетата приблизително 15 минути). В отделна тенджера сваряваме карфиола (за приблизително 10 минути). Отделяме необходимото количество от водата, в която сме варили зеленчуците.
  2. Пуешкото също нарязваме на кубчета и сваряваме добре (за около 5 минути, в зависимост от парченцата).
  3. Пюрираме хубаво парченцата зеленчуци, пуешкото, водата и олиото.
  4. Накрая още веднъж кипваме готовата каша.

Може да приготвим за деца над 4 месеца.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK