Close search

Кашкавал с хрупкава коричка и кренвирши на тиган

4.2
от общо 130 гласа
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Кашкавал с хрупкава коричка и кренвирши на тиган photo-credit Сочен и вкусен кашкавал с хрупкава коричка и кренвирши на тиган

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме кашкавала и кренвиршите.
  2. В купа смесваме галетата с брашното и яйцето. Разбъркваме ги добре.
  3. Загряваме половината от маслото в тиган. Потапяме всяко парче кашкавал в яйчната смес и го слагаме в сгорещения тиган. Печем го като обръщаме и от двете страни.
  4. В друг тиган заграяваме останалата част от маслото и изпичаме кренвиршите, отново от двете страни.

Съвет: Ако ползвате тефлонов тиган, не е необходима мазина при печенето/пърженето.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK