Катък с печени чушки
Продукти
- 3 скилидки чесън
- 5 червени чушки , печени
- 120 г сирене
- 500 г кисело мляко
- сол на вкус
- олио на вкус
Начин на приготвяне
- Киселото мляко се изцежда.
- Към киселото мляко се добавя натрошеното сирене.
- Пиперът се нарязва наситно и се добавя към киселото мляко и сиренето.
- Добавят се обелените и счукани скилидки чесън.
- Към вече получената салата се добавят олио и сол на вкус.
- Оставя се да престои за 30-50 минути в хладилник и се сервира по желание с декорация от домати и малко песто.
Супа от лапад
Нарязвате на ситно лука и морковите и ги слагате да се запържат леко в нагорещено олио. Почиствате до...
Свински вратни пържоли с кашкавал
Свинските пържоли се посоляват и се подправят с чер...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook