Close search

Катък с печени чушки

5.0
от общо 126 глас
Време: 65 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Катък с печени чушки photo-credit Катък с печени чушки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Киселото мляко се изцежда. 
  2. Към киселото мляко се добавя натрошеното сирене. 
  3. Пиперът се нарязва наситно и се добавя към киселото мляко и сиренето. 
  4. Добавят се обелените и счукани скилидки чесън. 
  5. Към вече получената салата се добавят олио и сол на вкус. 
  6. Оставя се да престои за 30-50 минути в хладилник и се сервира по желание с декорация от домати и малко песто.
Още от : салати

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK